top of page

Gjuhëtar jurist për të gjithë

Për një Planet pa Kufij ju ofron asistencë juridike në mosmarrëveshjet e lindura në jetën tuaj të përditshme në Francë, si dhe mbi kushtet e hyrjes dhe qëndrimit në Francë. Një jurist, me ndihmën e një përkthyesi, ju jep informacione juridike të përsonalizuara, të përshtatura me situatën tuaj.  Bëjani pyetjet tuaja me email një avokat 24 orë/ditë dhe 7 ditë/javë. Për një Planet pa Kufij, shoqatë solidariteti ndërkombëtar, u krijua në tetor 2009, për të përmbushur disa sfida, si njohjen  dhe kuptimin sa më  të mirë të ligjit në mënyrë që t’i mundësojë çdo të  huaji, pavarësisht origjinës dhe burimeve financaire,  mbrojtjen e te drejtave të tij në territorin francez. 

Ndihmë juridike

Ju duhet një jurist i cili mund t’u përgjigjet  pyetjeve tuaja të karakterit ligjor në Francë në një gjuhë që ju e kuptoni.

Për shembull, ju është refuzuar viza, keni një pyetje në lidhje me një klauzolë në kontratën tuaj të punës, hasni në një mosmarrëveshje në jetën tuaj të përditshme, doni të filloni një biznes në Francë.

conseil juriste.jpeg

Sherbim në linje 24 orë/24 dhe 7ditë/7

Mund të komunikoni në linjë me ekipin tonë në internet përmes emailit pupsfjus@pouruneplanetesansfrontieres.eu

conseil ordinateur.jpg

Ndihmë gjuhësore

Ekipi ynë vendos në dispozicionin tuaj një përkthyes me gojë / me shkrim që flet frëngjisht dhe gjuhën tuaj për t'ju ndihmuar në përçapjet tuaja në Francë.

Për shembull, keni nevojë për përkthimin e një letre administrative, duhet të shoqëroheni nga një përkthyes gjatë një takimi, doni të bisedoni me mësuesin e fëmijës tuaj, duhet të plotësoni një formular dhe ju nuk e kuptoni atë.

photo_interprète.jpeg

Na telefononi

Për të përfituar nga shërbimet tona të veçanta, duhet të jeni anëtar i shoqatës sonë. Ne ju ftojmë të plotësoni kartelën tonë të anëtarësimit ose të anëtarësoheni nëpërmjet internetit

PUPSF application photo.png

Shkarkoni formularin tonë të anëtarësimit

Prezantimi i shërbimit tonë të asistencës ligjore për zëvendës Konsujt e Gjeorgjisë, Filipineve dhe Salvadorit

Lancement de l'application PUPSF JUS dev

Takim me Konsullen e Ekuadorit

Consulat Equateur 03 07.JPG
bottom of page